
اقتصادی ترین طراحی برای سایت خود را از ما بخواهیدمشاهده دمو
طراحی سایت | یکی از مهمترین مسائلی که امروزه در طراحی سایت وجود دارد تبدیل شدن آن به یک نیاز اساسی برای تمامی کاربران می باشد . طراحی وب سایت که در چند سال اخیر توسعه بسیار چشمگیری در کشور ما داشته است امروز همان طور که گفته شد یک نیاز اساسی برای کسب و کارهای بزرگ به حساب می آید .
در حال حاضر بهترین بستر برای توسعه کسب و کار ، تبلیغات و نمایش آن در فضای مجازی و اینترنت می باشد . به طور متوسط هم اکنون تعداد ۹۰ میلیون وب سایت در دنیا در حال فعالیت هستند . این وب سایت ها ممکن است متعلق به کسب و کارها باشند یا سایت های فروشگاهی و یا شخصی . که این تعداد وبسایت همه روزه در حال افزایش هستند و خواهند بود .
جهت مشاوره در رابطه با طراحی و برنامه نویسی انواع وب سایت ، کسب و کارهای اینترنتی و تجارت الکترونیکی با ما در ارتباط باشید :
با این وجود بسیاری از افراد هم اکنون نیز از روند طراحی وب سایت و تاثیر آن در کسب و کار خود اطلاع چندانی ندارد . در طی سالیان اخیر پروسه طراحی وب سایت و همچنین تبلیغات از طریق این بستر دچار تحولات بسیاری شده است و بر همین اساس طراحی یک سایت نسبت به گذشته بسیار آسانتر و سریعتر شده است که نتیجه آن روی آوردن صاحبان کسب و کارها بیشتر از قبل به این بستر می باشد .
در حال حاضر در کشور ما اکثر تبلیغات توسط وبسایت ها صورت می گیرد در این میان سایت هایی وجود دارند که بر اساس آن کار خود را تبلیغات برای صاحب سایت ها قرار داده اند که اهمیت تبلیغات در این فضا را نشان می دهد .
طراحی سایت شامل پروژه های برنامه نویسی می باشد که در طی آن برنامه نویس وب سایت پس از طراحی بستر سایت آن را آماده ارسال اطلاعات شما می نماید . در واقع شما به یک اسکلت بندی کلی همراه با ظاهری مناسب نیاز دارید تا بتوانید محصولات ، اطلاعات و سایر داده ها را در داخل آن جهت نمایش به سایر کاربران و مشتریان خود را ارائه کنید .
پس قبل از هر چیز شما به یک طراح وب سایت نیاز دارد . طراح وب سایت تنها وظیفه طراحی ظاهر و اسکلت را به عهده دارد و همانطور که گفته شد قبل از هر چیز باید دانست که آیا این کار ( طراحی یک سایت ) برای کسب و کار ما مفید خواهد بود یا خیر ؟ در واقع در این مرحله شما نیاز به مشاوره را احساس می کنید که اولین قدم در شروع هر کاری می باشد .
البته بسته به نوع فعالیت ، طرف همکار شما ممکن است تمامی مراحل از مشاوره گرفته تا طراحی و تحویل و پشتیانی ، توسط یک شخص صورت گیرد و یا ممکن است این پروسه بصورت بخش بندی شده بین اعضای تیم مشخصی صورت گیرد .
در هر صورت قبل از هر کاری باید نسبت یه آینده آن یک دید کلی داشت . طراح سایت و یا مشاور نباید صرفا جهت درآمد زایی ، شما را ترغیب به طراحی وب سایت نماید . در اینصوت عملا یک ظرف توخالی در دست خواهید داشت که هیچ استفاده ای برای شما ندارد .
قبل از هر چیز برای داشتن یک مشاوره خوب در زمینه کسب وکار خود می توانید در اینترنت نسبت یه مشاهده وضعیت کسب وکار خود در سایت هایی که هم اکنون در آن زمینه در حال فعالیت هستند اطلاعات لازم را کسب کنید . برای این کار به راحتی وارد موتور های جستجو مثل گوگل شوید و نام کسب و کار خود و یا خدماتی که انتظار دارید در سطح اینترنت پیدا کنید را در آن جستجو کنید و نتایج به دست آمده را بررسی کنید .
همانور که گفته شد بهتر است قبل از هر چیز خودتان در بستر اینترنت نسبت به جستجوی کسب و کار خود اقدام کنید . در این حالت شما با دو موضوع مواجه هستید .
حالت اول زمانی است که شما تعداد وب سایت های زیادی را در حال کار مشاهده می کنید که در زمینه کاری شما در حال فعالیت و ارائه خدمات هستند . حال این خدمات می تواند فروش محصولات باشد و یا ارائه مقالات آموزشی و ابزار های رایگان . حالت دوم زمانی است که تعداد بسیار انگشت شماری حتی کمتر از 10 وب سایت در حال کار روی این کسب و کار هستند .
می توان گفت هر دو حالت هم وضعیت خوب دارند و هم وضعیت بد .
حالت اول یعنی زمانی که شما وب سایت های زیادی را در حال کار روی کسب و کاری که قصد راه اندازی سایت برای آن را دارید پیدا می کنید از این جنبه رضایت بخش می باشد که این کسب و کار به حد کافی شناخته شده است و توانسته است تا خود را توسعه دهد و به همین دلیل صاحبان کسب و کارهایی که در این زمینه مشغول هستند نسبت به نمایش خود در قالب سایتشان اقدام نموده اند .
این موضوع محبوبیت کسب و کارتان را برای شما نمایان می کند پس می توان گفت 50 درصد اطمینان خاطر از این را دارید که اگر برای خود در این زمینه وب سایتی داشته باشید تنها نیستید . این تنها نبودن در گذر زمان برای شما بسیار سودمند خواهد بود که در ادامه علت آن توضیح داده خواهد شد .
اما جنبه بد این موضوع در کجاست ؟
همانطور که می بینیم در حالت اول تعداد زیادی وب سایت در این زمینه در حال کار هستند و قبل از ما شروع به کار نموده اند و ما در حال حاضر از این تعداد عقب هستیم . موضوع مهم در این بین این است که شانس دیده شدن ما در بین این وب سایت ها که در اصطلاح رقبای ما هستند چقدر است ؟
این همان موضوعی است که بحث بهینه سازی را پیش می کشد ! اما بهینه سازی چیست و چرا باید از آن استفاده کرد ؟ این موضوع آنقدر از اهمیت بالایی برخوردار است که عملا طراحی سایت بدون آن مفهومی نخواهد داشت و در ادامه مقاله به شکل مفصل راجب آن بحث خواهد شد .
اما حالت دوم زمانی بود که شما یا هیچ کسب و کاری را مرتبط با شغل خود پیدا نمی کنید و یا اینکه تعداد وب سایت ها در این زمینه بسیار کم می باشد . این حالت نیز از دو جنبه خوب و بد برخوردار است . جنبه خوب اینجاست که شما هم اکنون جز اولین ها هستید و جنبه بد اینکه ممکن است نتیجه مطلوب را نداشته باشید .
تا اینجا سوالات زیادی در ذهن شما مطرح شده است . در واقع وظیفه شما در بخش کسب اطلاعات قبل مشاوره طراحی وب سایت در اینجا تقریبا به پایان می رسد . شما بعد از این به یک مشاور کاردان در این زمینه نیاز دارید . مسلما روند تحلیل این نتایج و تشخیص درصد بالای خوب یا بد بودن ، کار یک مشاور کاربلد در زمینه طراحی سایت می باشد .
پس از اینکه شما اطلاعات اولیه و دید کلی را نسبت به کسب و کار خود به دست آوردید آماده هستتید تا با یک مشاور یا شرکت طراح سایت وارد جلسه مشاوره شوید .
مشاوره طراحی یک سایت مهمترین قسمت در این موضوع است . این جلسه تعیین خواهد کرد که آیا ارزش این را دارد که سرمایه گذاری کنید یا خیر ؟ همواره توصیه می کینم که مراحل قبل مشاوره که در بالا اشاره شد را حتما انجام دهید چرا که نباید دست خالی در نزد مشاور مورد نظر حضور یافت .
ممکن است مشاور قصد تحمیل هزینه به شما را داشته باشد پس داشتن دیدی کلی از طرف شما بسیار مهم است . در این جلسه یک مشاور کار درست ابتدا هدف شما از این کار را باید بداند . اگر صرفا هدف شما داشتن یک سایت برای نشان دادن آن به دیگران و یا درج آدرس آن در کارت ویزیت و .. است پس می توان گفت شما یک جلسه کوتاه مدت را خواهید داشت و در صورت توافق ، قرارداد طراحی و برنامه نویسی خود را امضا خواهید کرد .
اما اگر هدف شما در حقیقت افزایش درآمد و توسعه کسب و کار می باشد در این صورت این جلسه برای شما بسیار مفید تر نیز خواهد بود .
مشاوران طراحی و برنامه نویسی وب سایت در وهله اول با توجه به دانش و تخصص خود و با توجه به ابزار های موجود ، کاری که شما قبل از مشاوره برای خود انجام دادید را تخصصی تر انجام می دهند در این حالت 70 درصد راه طی شده است چرا که می توان گفت که کدام جنبه ها خوب هستن و کدام جنبه ها بد .
موضوع دوم و درواقع چند درصد باقمیانده مربوط به تجربه مشاور در زمینه اجرای سایت های مختلف می باشد . مسلما مشاور شما تاکنون چندین و چند پروژه سایت را به مرحله اجرا رسانیده است که مربوط به کسب و کارهای متفاتی بوده اند و با توحه به تجربه خود می تواند بهترین راه را به شما نشان دهد و یک دید کلی از نمونه فعالیت های شما به شما دهد . درواقع شما باید بیشترین دقت را در این مرحله داشته باشید که از پذیرفتن هر گونه نظرات تحمیلی دوری کنید .
پس از این مرحله می توان گفت شما راه خود را یافته اید . به طور قطع می دانید که طراحی یک سایت برای شما سود آور نیست و یا فعلا نخواهد بود و یا اینکه اجرای این کار حداقل در کوتاه مدت مفید تر نخواهد بود و بعد ها نتیجه بهتری خواهد داشت . موضوع نهایی اینکه شما اطمینان خاطر از طراحی دارید و از هدف خود برای داشتن یک وب سایت مطمئن هستید .
قبل از هر چیز بهتر است بدانیم که اصلا برای چه کسب و کارهایی می توان یک وب سایت را اجرا کرد و تا حدودی درصد رضایت را جلب نمود به عبارتی می توان با کسب اطلاعات کافی در این زمینه یک قدم دیگر به کسب اطلاعات در مرحله اول که وظیفه خودمان بود نزدیک تر خواهیم شد .
شرکت های طراحی وب سایت درکل خدمات طراحی سایت را درقالب سایت شرکتی ، سایت فروشگاهی ، سایت رزومه ، سایت املاک ، سایت خبری و … در اختیار مشتریان قرار می دهند . درواقع اینها بخشی از دسته بندی های طراحی سایت برای هر کسب و کار مرتبط هستند .
شرکت طراح سایت وظیفه دارد در اولین قدم هدف مشتری را از ایجاد و راه اندازی سایت به دست آورد .شرکت ها و سازمان های زیادی هستند که سعی دارند کسب و کار خود را در فضای اینترنت معرفی کنند که لزوم این معرفی داشتن بستر مناسب می باشد .
کاربرانی که هر روزه خدمات مورد نظر خود را از اینترنت جست و جو می کنند روز به روز در حال افزایش می باشد و از اینرو وجود وب سایت برای شرکت ها و ارائه دهندگان خدمات امری ضروی می باشد .در ادامه توضیخ مختصری از هریک از وب سایت ها را ارائه نموده ایم .
هدف از طراحی یک سایت شرکتی می تواند متفاوت باشد . در کل همانطور که از نامش پیداست این نوع وب سایت ها بیشتر برای شرکت ها طراحی می شوند . اما کدام شرکت ها ؟ فرض کنید یک شرکت در زمینه تولید و ارائه کاتالوگ ، کارت های ویزیت و بروشور و .. در حال فعالیت است . به راحتی می توان نمونه کارها ، نمونه کاتالوگ ها و سایر محصولات یا خدمات را در قالبی مناسب ، با طراحی زیبا و کاربرپسند در بدنه یک وب سایت برای کاربرانی که قصد همکاری و یا مشاهده نمونه کارهای اجرا شده توسط این شرکت را دارند ارائه نمود .
در موردی مشابه ممکن است شرکتی در زمینه فروشگاه دستگاه های صنعتی در حال فعالیت است . در این مورد می توان محصولات ، نمونه دستگاه ها ، خدمات ، نمایندگی ها و …. را در قالب یک سایت ارائه نمود .در حالت کلی خدماتی که می توان در قالب یک سایت شرکتی ارائه کرد می تواند به شکل زیر باشد :
فهرست محصولات تولیدی و یا ارائه شده توسط شرکت ( امکان فروش محصول )
نمونه کارها و نمونه پروژه های اجرایی
معرفی تاریخچه شرکت ، سوابق کاری ، گواهینامه ها و …
خدماتی که ارائه می کند
بخش تماس و مشاوره
نظرات مشتریان و همکاران این شرکت
فرم استعلام قیمت
فرم دعوت به همکاری
گالری تصاویر
رزومه پرسنل
معرفی پل های ارتباطی در شبکه های اجتماعی مختلف
ارائه گالری ویدئوها
بخش تازه های وب سایت و آخرین اخبار ارائه شده
بخش مقالات
این وب سایت ها ، یکی دیگر از سایت های پرکاربرد در زمینه طراحی سایت می باشد که صاحبان فروشگاه ها و افراد علاقه مند به این زمینه ( فروش اینترنتی محصول ) می توانند محصولات مورد نظر را به طور گسترده و در سطح وسیعی مورد فروش قرار دهند.
اگر شما بخواهید یک محصول را در شهرهای دیگر به فروش برسانید باید هزینه زیادی برای تبلیغات صرف کنید که این تبلیغات به طور محدود بوده و در مدت زمان کوتاهی ممکن است مردم برند شما را فراموش کنند .
اگر یک وب سایت معتبر و مطمئن با کاربری فروشگاهی راه اندازی کنید می توانید خدمات خود را در سطحی وسیع تر و به مخاطبانی بیشتر ارائه کنید که نتیجه آن فروش بیش تر محصولات ، اطلاع از نظرات مشتریان در مورد کیفیت محصول خریداری شده ، برند سازی ، توسعه زمینه های فروش و … می باشد .
در کل وب سایت های فروشگاهی محدودیت مکانی ما را از بین می برند . بدین معنی که دیگر فروشگاه ما به صورت فیزیکی در خیابان یا معبر خاصی با مشتریان محدود نیست و می توانیم از همه جا و توسط کسانی که علاقمند به خرید و جستجو در رابطه با محصولات ارائه شده توسط ما هستند دیده شویم که این اصل ، مهم ترین موضوع در کسب محبوبیت فروشگاه های اینترنتی می باشد و یعنی عدم وابستکی به مکانی خاص .
همچنین علاوه بر برداشته شدن محدودیت های مکانی ، محدودیت های زمانی نیز دیگر برای ما معنی نخواهد داشت . به این ترتیب که مشتری شما می تواند در هر ساعتی از شبانه روز که فرصت داشت به وب سایت شما مراجعه کند و خرید خود را انحام دهد . حتی اگر شما در خوابی عمیق باشید باز هم فروشگاه شما در هر ساعتی بر روی مشتریان شما باز است .
همچنین خرید از فروشگاه های اینترنتی نیز بسیار آسان تر می باشد . شما می توانید در بین سیل زیادی از کالاها به راحتی بدون نیاز به رفتن از مغازهای به مغازه دیگر ، اجناس و کالاهای مد نظر را به راحتی جستجو کنید ، جزئیات هر یک را مطالعه کنید و در نهایت سفارش خود را ثبت کرده و درب منزل تحویل بگیرید .
طراحی سایت فروشگاهی را می توان برای اکثر کسب وکار هایی که مستقیم و یا غیر مستقیم در حال فروش محصولات خود هستند طراحی و اجرا نمود . راحتی مشتری شما در اینگونه وب سایت ها تضمین شده می باشد .
موارد مورد تامل در سایت های فروشگاهی امنیت درگاه پرداخت این سایت ها می باشد تا مراجعین بدون دغدغه بتوانند هزینه محصول خریداری شده را پرداخت نمایند .
فروشگاه های اینترنتی باید توانایی اضافه کردن تعداد بی شماری از محصولات متنوع را داشته باشند و برای دسترسی آسان مشتریان به محصول مورد نظر تدابیری از جمله دسته بندی محصولات ، پیدا کردن سریع محصولات ، ارائه تصاویر کافی و مناسب از محصول ، جزئیات دقیق و … در طراحی این سایت ها در نظر گرفته شود. از جمله خدماتی که می توان در این نوع وب سایت ها ارائه کرد :
فروش آنلاین محصولات فیزیکی
فروش محصولات دانلودی ( فایل های آموزشی و … )
بی نهایت دست بندی تودرتو
مگا منو های تودرتو
فیلتر بندی محصولات بر هر اساس
جستجوی پیشرفته بر اساس جزئیات محصول
بنر های تبلغاتی
پیشنهادات شگفت انگیز
کوپن و بن های تخفیف
اخبار و مقالات و …
وب سایت های خبری نیز یکی دیگر از دسته بندی های طراحی سایت هستند که می توان اجرا نمود . خبر همواره یکی از ارکان جدایی ناپذیر زندگی روزمره همه انسان ها می باشد . اما اطلاع از این اخبار ، منابع صحیح خبر ، محبوبیت منبع خبری و همچنین صداقت در گفتار از جمله مشخصه هایی است که باید در موضوع خبر و منبع خبر لحاظ شود .
امروزه دیگر مثل گذشته نیست و به لطف رسانه های خبری فعال در سطح اینترنت که همان سایت های خبری می باشند هرکسی در هر مکان و زمان می تواند اخبار روز و دقیق را مطالعه کند . نه تنها اخبار داخل کشور خود بلکه از طریق سایر رسانه ها نیز به اخبار روز سایر کشور ها دسترسی داشته باشد . به همین دلیل سایت خبری یکی از مهم ترین وب سایت ها می باشد .
اینگونه وب سایت ها اکثرا سایت های شلوغی هستند به همین دلیل دسته بندی مناسب و همچنین نمایش مرتب مطالب به خواننده ، همچنین امکان ایحاد دسترسی آسان تر به اخبار یکی از ارکان اصلی در سایت های خبر می باشد .
طراحی کاربر پسند ، و مهم تر از همه بروز بودن رکن اصلی سایت خبری است . ممکن است سایت خبری مستقیما مربوط یه یک رسانه خبری باشد یا مجله خبری ، هفته نامه و .. و یا متعلق به یک شخص حقیقی ، درکل بطن اینگونه سایت ها جهت اطلاع رسانی و ارائه مطالب و یا مقالات می باشد .
برخی امکانات وب سایت های خبری :
بخش ویدئوها و گزارش های ویدئویی
پخش زنده
بخش اخبار تصویری
دسته بندی موضوعی
اسلایدر های موضوعی
تبلیغات متنی و بنری
دانلود گزارش ها و ویدئو ها
دانلود فایل مقالات یا گزارش ها
خبرخوان
بخش تیتر روزنامه های کشور و ….
سایت های املاک از دیگر خدمات شرکت های طراح سایت می باشد که می توان به جرات بیان نمود که یکی از سایت های کاربردی بودند که در زمینه مسکن ظهور کردند .
همواره نیاز به مسکن یکی از نیاز های اساسی می باشد . افراد زیادی دنبال خرید ، فروش ، رهن ، اجاره ، سرقفلی و … املاک و مستغلات می باشند که مجبورا باید هزینه زیادی را در روز صرف کنند تا به چند آژانس املاک سربزنند.
با روی آوردن اکثر کسب و کار ها به فضای اینترنت ، مشتریان زیادی حوصله سر زدن به کلیه مشاورین املاک را نداشتند و تمایل داشتند تا املاک را هم به شکل راحت تری جستجو کنند به همین دلیل کم کم در فضای مجازی اقدام به پیدا کردن ملک مورد نظر نمودند . همین موضوع نیاز به سایت های املاک را نمایان کرد .
علاوه بر جستجوی املاک در اینگونه سایت ها ، یک بستر تبلیغاتی نیز فراهم می شود و افراد زیادی را برای همکاری با شما سوق می دهد و مشتاق خواهند بود ملک خود را از طریق سایت شما در معرض نمایش قرار دهد . حال این کار می تواند با پرداخت هزینه باشد و یا رایگان .
سایت های املاک امروزه در هر دو زمینه ارائه املاک و ثبت املاک سایر کاربران در حال فعالیت هستند که کاربران زیر نظر مدیریت سایت می توانند املاک خود را از طریق وب سایت بفروشند ، اجاره دهند و …
برخی امکانات سایت های املاک :
ثبت و ویرایش ملک توسط مشتریان
پنل های کاربری مختص کاربران
دسته بندی ملک بر اساس نوع ، وضعیت ، موقعیت و …
جستجوی پیشرفته املاک بر اساس نوع ملک ، حداقل و حداکثر قیمت و ….
فیلتر بندی املاک
گالری ملک ، جزئیات کامل ملک و …
البته لازم به ذکر است امکانات تمامی سایت ها می تواند با توجه به نیاز مشتری تغییر کند و متناسب با آن کم و زیاد شود .
این سایت ها بیشتر برای معرفی فرد بوده و در واقع فرد رزومه و توانایی های خود را در آن مد نظر قرار می دهد .افراد زیادی هستند که موفق نشده اند شغل مورد نظر را در شهر خود پیدا کنند و اقدام به پر کردن فرم های متعدد از سایر شهرها نموده اند .وقتی توافقات اولیه برای استخدام فرد هموار باشد اقدام به درخواست رزومه از وی می شود.
اگر فرد رزومه خود را از طریق فایل های چاپی بخواهد برای شرکت مورد نظر ارائه دهد ممکن است با تاخیر به شرکت مورد نظر برسد پس در حقیقت ما به دنبال یک راه سریع برای معرفی خود هستیم به نوعی که فرد مورد نظر تنها در عرض چند دقیقه و از هر محلی به راحتی به اطلاعات ما دسترسی داشته باشد .
در ابتدای سایت های رزومه ابتدا توضیحات مختصری درباره خود می پردازید که می توانید در این قسمت به ارانه نام ، نام خانوادگی ، سن ، وضعیت تاهل و… پرداخته می شود .
در بخش بعدی تخصص ها و مدارک کسب شده ، مهارت های مورد نظر می پردازید و توانایی های خود را در این بخش مورد ارزیابی قرار می دهید .
در بخش آخر می توانید راه های تماس با خود را قرار دهید و می توانید برای این کار از فرم تماس استفاده نمایید . البته فرم های ثبت سفارش ساده نیز می توانند در اینگونه سایت ها استفاده شوند . همواره دقت داشته باشید که تمام قسمت های سایت رزومه را به طور دقیق پر نمایید و از هرگونه اغراق خودداری کنید .
برخی امکانات سایت رزومه و شخصی :
معرفی کامل
ارائه نمونه کارهای انجام شده
فرم تماس
فرم سفارش پروژه
گالری تصاویر
لوح های تقدیر
شبکه های اجتماعی
نظرات مشتریان و …
در حالت کلی فرآیند طراحی و برنامه نویسی یک سایت شامل مراحل زیر است :
1.تصمیم گیری
2.مشاوره
3.اجرای یک طرح کلی و ارائه به کارفرما
4.پیاده سازی قالب سایت توسط طراح قالب
5.برنامه نویسی سمت سرور توسط برنامه نویس سایت
6.بررسی نهایی
7.آپلود روی هاست
8.بازبینی توسط کارفرما و اعمالت تغییرات جزئی و مشکلات احتمالی
9.بهینه سازی ( درصورت توافق )
اما بهتر است مختصری هم به تشریح این موارد بپردازیم :
مراحل تصمیمی گیری و مشاوره که در ابتدای مقاله کاملا توضیح داده شد . مورد سوم که مربوط به اجرای یک طرح کلی و ارائه به کارفرما می باشد ممکن است در چند حالت باشد .
برای مثال گرافیک کار شرکت طراح سایت می تواند یک طرح Psd در قالب فتوشاپ را طراحی کرده و به کارفرما ارائه کند در این حالت اعمال تغییرات در روی طرح اولیه بسیار راحت تر است و نهایتا قالب کلی سایت نمایان خواهد شد و یا اینکه می تواند یک قالب بسیار ساده را کدنویسی نموده و به کارفرما نشان دهد . این مورد بستگی به نوع کار شرکت دارد در حالت کلی باید طرح اولیه به تایید کارفرما برسد تا مراحل بعدی شروع شود .
طرح اولیه هم می تواند شامل طرح های درخواستی خود کارفرما باشد برای مثال کارفرما از نمونه وب سایت هایی که قبلا مشاهده نموده است طرح هایی را به شرکت طراح ارائه کند و یا اینکه خود مجری یک طرح کلی را به کارفرما پیشنها دهد .
مرحله بعدی که پیاده سازی قالب سایت توسط طراح قالب می باشد ، همان طرح اولیه توسط طراح قالب کدنویسی می شود . این پروسه بسته به نوع قالب سایت و همچنین تعداد پروژه های در دست اجرای شرکت و همچنین تعداد پرسنل از 1 تا 2 هفته زمان بر باشد .
در پایان این مرحله قالب کلی سایت آماده می باشد اما واکنش قالب کاملا صفر می باشد به عبارتی بخش های مختلف سایت مثل دکمه های خرید ، ادامه مطلب ، ورود و .. کار نمی کنند .
اینجاست که قدم 5 باید اجرا شود . یعنی برنامه نویسی سمت سرور توسط برنامه نویس سایت . در این مرحله برنامه نویس سایت وظیفه جان خشیدن به بخش های مختلف سایت را بر عهده می گیرد و طرحی را که طراح به او تحویل داده است را به یک بستر داینامیک تبدیل می کند . این پروسه نیز بسته به موارد بالا می تواند از 2 هفته تا 1 ماه متغیر باشد . برنامه نویسی سمت سرور می تواند به شکل های مختلف انجام شود . این روند کاملا بسته به نوع قراداد ، هزینه قراداد و شیوه کاری شرکت طراح دارد .
مراحل 6 که بررسی نهایی و سپس بارگذاری روی هاست یا همان معرفی سایت به اینترنت میباشد می تواند تواما انجام شود . شرکت پس از اتمام پروژه یک تست کلی در روند کاری سایت انجام می دهد و پس از اطمینان کامل عمل آپلود سایت روی هاست مورد نظر را انجام می دهد و در واقع سایت روی اینترنت قابل مشاهده و دسترسی است .
پس از آپلود سایت کارفرما در مدت مشخصی می تواند سایت را کاملا بررسی نماید و مشکلات احتمالی را به مجری اطلاع می دهد تا همگی رفع شوند و نهایتا یک پروسه تمیز تحویل داده شود .
قدم آخر که مربوط به بهینه سازی سایت می باشد معمولا یک پروسه آپشنال می باشد به این شکل که کارفرما ممکن است خدمات بهینه سازی را بخواهد یا نه .
فرض کنید شما وب سایت را توسط شرکت مورد نظر طراحی و اجرا نمودید و هم اکنون وب سایت شما در حال نمایش به سایر کابران می باشد . اما چه کسانی این وب سایت را می بینند ؟ کسانی که فقط آدرس وب سایت شما را دارند . در این حالت آیا می توان کاری کرد که بدون داشتن آدرس اصلی سایت کسانی که در اینترنت مطلبی را جستجو می کنند وب سایت ما را هم ببینند .
این همان موضوع سئو و بهینه سازی می باشد .
یعنی نیاز کاربران را بشناسیم و وب سایت خود را به شکلی بهینه کنیم که مطابق با همان نیاز کاربران باشد درواقع حدس بزنیم که کاربران قرار است تا چه چیزی را جستجو کنند و ما مطابق با آن جستجو ، مطالب ، محصولات و یا خدماتی را به کاربر ارائه کنیم .
اما این حدس زدن دارای قواعد خودش می باشد و ساده نیست ! موضوع بهینه سازی و سئو سایت یک فرآیند واقعا تخصصی می باشد به نحوی که مستقلا شخصی با عنوان سئو کار در این زمنیه کارهای لازم را روی سایت شما انجام خواهد داد .
مسلما وقتی که ما در داخل اینترنت در کنار سایر سایت های رقیب قرار گرفتیم موضوع اصلی ، نمایش داده شدن در جای مناسب به کاربران است . زمانی که یک موضوع در اینترنت جستجو می شود نتایج بسیاری برای ما نشان داده میشود . برای مثال در موتور جستجوی گوگل زمانی که کلمه فروشگاه اینترنتی را جستجو می کنیم مسلما نتایج بسیار زیادی در ده ها صفحه برای ما نمایش داده میشود .
اما نکته مهم تعداد سایت ها در هر صفحه می باشد ! در صفحه اول تنها 10 سایت برای ما نمایش داده می شود و بقیه سایت ها در صفحات 2 ، 3 ، 4 و …. هستند .
اما کاربران چقدر تمایل دارند تا وقتی کلمه فروشگاه اینترنتی را جستجو کردند پس از مشاهده صفحه اول به صفحات دوم ، سوم و … نیز رفته و وب سایت های نمایش داده شده در آن صفحه را نیز مشاهده نمایند ؟
شما خودتان شخصا زمانی که مطلبی را در گوگل جستو می کنید در صفحه اول ده سایت برای شما نمایش داده می شود . شما 90 درصد روی سایت اول کلیک خواهید کرد و وارد آن خواهید شد مگر اینکه عنوان سایت دوم یا سوم جذاب تر از عنوان سایت اول باشند . در حالت کلی 3 وب سایت اول در حالت اولیه بیشترین تعداد کلیک ها را به خود اختصاص می دهند .
همان موضوع عنوان جذاب ، که به آن اشاره شد یکی از موضوعات مهم در سئو می باشد . انتخاب این عنوان های جذاب وظیفه سئو کار متخصص است تا بتواند کاری کند که اگر وب سایت شما رتبه اول نتایج جستجو را هم نداشت و برای مثال در ردیف 5 ، 6 و… در صفحه اول بود بتواند بازدیدی را از مخاطب دریافت کند .
این کار با توجه به الگوریتم ها و استاندارد های تعریف شده ، به مرور وب سایت شما را بالاتر خواد آورد که تمامی این موضوع ها به تخصص سئو کار شما باز میگردد و مباحثی بسیار تخصصی می باشند . در حالت کلی بهینه سازی شامل مراحل بهینه سازی داخلی و خارجی سایت است که مهمترین تاثیر را در نتیجه گیری از سایت شما برایتان خواهد داشت .
عملا کسب و کارهای بزرگ مهمترین موضوع را بهینه سازی می دانند که در واقع نیز همین گونه می باشد . عملا طراحی سایت بدون سئو به منزله داشتن مهمانی بدون مهمان است البته برای کسب وکارهایی که قصد رشد دارند .
روند سئو و بهینه سازی را اگر بخواهیم به شکل کلی توضیح دهیم موضوعی بسیار مفصل است اما نتیجه ای که از این امر برای سایت حاصل خواهد کرد غیرقابل انکار است . معمولا مشاورین طراحی سایت در مرحله اول هدف از طراحی وب سایت را از شما می پرسند که یکی از این سوالات این است که آیا برای آینده وب سایت خود نیز برنامه ریزی کرده اید یا نه ؟
درواقع بهینه سازی برنامه ریری برای آینده است تا بتوانیم فعالیت خود را از بستر عادی به بستری مدرن جابجا کنیم . ممکن است فروشگاه های کوچکی هستنند که درصد فروش آنها کمتر است و قصد دارند تا از طریق فروشگاه اینترنتی فروش کنند . مساما تعداد مشتریان برای خرید محصولات در سطح اینترنت بسیار بی شمار است و دلیل اصلی طراحی سایت نیز همین است تا بتوانیم در مقابل مخاطبان ملیونی دیده شویم .
از همین جهت زمانی که بهینه سازی صورت می گیرد مخاطبانی که ما را نمی شناسند هم ما را خواهند دید . پس بهینه سازی بهترین و مهمترین کاری است که باید بعد از طراحی سایت انجام شود .
البته بسیاری از صاحبان وب سایت ها در وهله اول طراحی سایت را انجام می دهند و پس ازمدتی مثلا چند ماه یا یک سال ، قرارداد بهینه سازی را با شرکت سئو منعقد کرده و بهینه سازی سایت خود را آغاز می کنند .
امروزه بهینه سازی سایت به دلیل تعدد وب سایت های بسیار زیادی در سطح اینترنت موضوع اصلی می باشد و طراحی سایت موضوع دوم است در حالی که تا چند سال قبل بهنیه سازی به این اندازه مهم نبود و هدف اصلی صرفا داشتن یک وب سایت بود .
شما در این زمینه نیز می توانید با شرکت ما همکاری نمائید . بهینه سازی سایت ها یکی از خدمات اصلی شرکت فرابین پندار می باشد . رتبه های اول گوگل را با ما تجریه کنید و در نتایج اول جستجو دیده شوید .
هزینه طراحی کردن یک وب سایت همواره می تواند یکی از سوالات مهم باشد که مشتریان می توانند بپرسند . مهمترین فاکتور در برآورد قیمت طراحی سایت امکانات آن می باشد همانطور که در خرید یک خانه متراژ اولین فاکتور میباشد و براساس امکانات منزل و موقعیت آن ، این نرخ تعیین می شود .
در حال حاضر ممکن است شما قیمت طراحی سایت را در اینترنت جستجو کنید و شرکت های طراحی وب سایت مختلفی را مشاهده کنید که پکیج های طراحی و برنامه نویسی سایت را با بازه های قیمت مشخص خدمت شما ارائه می کنند . برای مثال ، یک شرکت هزینه سایت فروشکاهی را از 2 ملیون تومان تا 10 ملیون تومان اعلام می کند و شرکت دیگری این هزینه را از 500 هزار تومان تا 4 ملیون تومان . مسلما از خود می پرسید که این تفاوت حداقلی و حداکثری قیمت برای چیست ؟
موضوع اول و یک حقیقت روشن در رابطه با قیمت طراحی سایت این است که متاسفانه برخی افراد یا شرکت ها صرفا به دلیل درآمد زایی و داشتن ورودی مالی ، هزینه های ارائه خدمات را کمتر می نمانید که این موضع تاثیر مستقیم در بازار این کار دارد . نه تنها این کار بلکه درتمامی کسب و کار ها این شیوه کاری ضربه های زیادی را به شاغلین در آن حیطه وارد می کند .
علاوه بر این این کاهش قیمت ها ، تا جایی مشخص برای آنها با صرفه خواهد بود و پس از آن کاهش کیفیت را نیز به همراه دارد .
موضوع مهم در بحث قیمت به همان موضوع کسب اطلاعات قبل از مشاوره باز میگردد . علاوه برتحقیق در رابطه با کسب و کار خود در اینترنت شما لازم است تا بازه های قیمت را نیز بررسی کنید . بهترین سایت ها برای اینکار سایت هایی هستند که قیمت هر خدمات را اعلام می کنند . در این صورت شما می دانید که برای مثال قراردادن فرم سفارش در سایت حدودا چقدر هزینه خواهد اشت و اعلام هزینه های گزاف برای شما مشخص خواهد بود .
دلیل تفاوت در قیمت سایت ها در دو بخش می تواند خلاصه شود . یکی هزینه بخش رابط کاربری که همان قالب سایت می باشد و بسته به سختی یا راحتی طراحی بخش های مختلف می تواند هزینه های جدایی داشته باشد و موضوع دیگر سطح واکنش گرایی قالب با کاربر می باشد استفاده از افکت های مختلف در داخل قالب و یا به کاربردن طرح های دلخواه نیز هزینه های اضافی دربر دارد .
اما اکثر اختلاف هزینه در بخش دوم است . یعنی برنامه نویسی بخش مدیریت و امکانات سایت . مدیریت همان بخشی است که شما باید محتوای سایت خود را از طریق آن کنترل کنید . این بخش تمامی کارهای شما را راحت تر و سریع تر خواهد نمود . در واقع بخشی از هزینه های سایت مربوط به همین بخش مدیریت می باشد .
البته سیستم مدیریت می تواند مختص وب سایت شما برنامه نویسی شود که هزینه بسیار بالاتری خواهد داشت و هم می تواند از سیستم های استاندارد مثل سیستم های مدیریت محتوا همچون وردپرس ، مجنتو ، اوپن کارت ، جوملا ، دروپال و … باشد .
این سیستم ها که ذکر شدند از جمله سیستم های مدیریت محتوای محبوب در دنیا هستند که برنامه نویسان با استفاده از آنها روند طراحی سایت را سرعت می بخشند ضمن اینکه سیستم سایت را با توجه به استاندارد های این سیستم های مدیریت برپا می کنند تا اگر زمانی هم نیاز به توسعه یا تغییر در سیستم بود ، فرد دیگری که آشنا به استاندارد های آن سیستم مدیریت است بتواند تغییرات لازم را اعمال نماید .
یکی از مهم ترین مزیت استفاده از سیستم های استاندارد نیز همین است . که بتوان به نحوی کد نویسی کرد که در غیاب برنامه نویس اصلی و یا انتقال پروژه بتوان توسط شخص دیگری طبق همان استاندارد ها آن را توسعه داد .
مابقی هزینه طراحی سایت مربوط به افزودن امکانات به این سیستم ها و یا سیستم مدیریت متخص شما می باشد . برای مثال سیستم هایی همچون وردپرس که برای مدیریت سمت سرور هستند در حالت اولیه با برنامه نویسی عادی می توانند یک سایت وبلاگی به شما تحویل دهند .
اما اگر بخواهید یک فروشگاه را روی این سیستم پیاده کنید نیاز است تا آنرا طبق استاندارد های موجود گسترش دهید و سیستم فروشگاه را بر روی آن پباده کنید . به همین دلیل امکانات هر چقد که به سیستم اصلی افزوده شوند هزینه طراحی و برنامه نویسی نیز بالاتر خواهد رفت .
البته همیشه قیمت بالا نشان دهده سایت خوب نیست . اما می توانیم با درصد قاطعیت بالایی بگوئیم که اگر سایت هایی با یک امکانات را مورد بررسی قرار می دهید و اختلاف قیمت زیادی بین سایت اول با سایت دوم وجود دارد ، نمونه ای که هزینه بسیار کمتری دارد اما همان امکانات را ارائه می کند از کیفیت مناسب برخوردار نخواهد بود . البته شاید در وهله اول کار شما را پیش ببرد اما درآینده نه چندان دور حتما مشکلات متعددی به سراغ شما خواهد آمد .
از اینرو همواره تا جایی که امکانش را دارید از شرکت های زیادی استعلام قیمت کنید تا ضمن پرداخت هزینه مناسب ، وب سایت اصولی و استاندارد را با خیالی آسوده تحویل بگیرید .
شرکت های طراحی و برنامه نویسی سایت با توجه به نوع محتوا سایت ها ، بودجه و درخواست مشتری از دو روش طراحی داینامیک و استاتیک بهره می گیرند . البته این دو حالت برای طراحی و راه اندازی سایت ها می باشد که در واقع دو مرحله می باشند که ممکن است هر دو مرحله اجرا شوند و یا یکی از مراحل که طراحی قالب است انجام شود .
سایت ها در حالت کلی در دویخش اجرا می شوند . سمت کاربر که به ان سمت کلاینت یا فرانت (Frontend) گفته می شود و سمت سرور که به ان بک اند (Backend) گفته می شود . وب سایت برای اجرا شدن حداقل باید دارای بخش فرانت باشد تا کاربر بتواند کلیات سایت را مشاهده کند . مسبب داینامیک شدن یک سایت وجود سمت سرور می باشد .یعنی فضایی که سایت بتواند فرآیند خود را داخل آن اجرا کند .
اگر بخواهیم بسیار ساده صحبت کنیم می توان گفت زمانی که سایت فاقد پنل مدیریت جهت کنترل محتوا سایت باشد دواقع آن سایت داینامیک نمی باشد چرا که محتوا آن مرتبا درحال تغییر نیست و نیاز به بخش مدیریت هم جهت کنترل آن وجود ندارد .
سایت های استاتیک جزء اولین وب سایت هایی بودند که طراحی شده و در اختیار مشتریان قرار داده شدند . در این وب سایت ها با استفاده از زبان های نشانه گذاری Html ، css و زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت اقدام به طراحی سایت می شود .
البته لازم به ذکر است در سایت های استاتیک اطلاعات و محتوا یکبار جمع آوری می شود و هرگونه تغییر در این نوع سایت ها توسط برنامه نویس انجام می شود . درواقع بخش مدیریتی وجود ندارد و محتوای شما که در داخل سایت منتشر شده است برای مدت طولانی قرار است بدون تغییر بماند .
در سایت های استاتیک باید تغییرات و ویرایش های مشتریان به اندازه ای باشد که باعث تغییر در قالب سایت نگردد.
از مزیت های سایت های استاتیک می توان به موارد زیر اشاره نمود :
با توجه به حجم کم کدنویسی در سایت های استاتیک معمولا سرعت بارگذاری آنها سریعتر می باشد.
قیمت سایت های استاتیک نسبت به سایت های پویا بسیار کم تر می باشد.
امنیت بالا نسبت به سایت های پویا از دیگر ویژگی های سایت های استاتیک می باشد . این موضوع از این لحاظ درست است که بانک اطلاعاتی برای این نوع سایت ها ایجاد نمی شود و عملا بازگردانی اطلاعات از دست رفته نیز بسیار راحت می باشد . درواقع یک یا چند صفحه در کنار هم هستد که اطلاعات آنها تعییر نمی کند و یا در دراز مدت تعییر خواهد کرد .
معایب سایت های استاتیک:
نبود پنل مدیریتی
هزینه مکرر برای به روز رسانی سایت توسط برنامه نویس
سئو ضعیف
وقت گیر بودن و نیاز به طراح سایت برای ایجاد تغییرات در سایت
در مقابل سایت های استاتیک، سایت های داینامیک یا پویا قرار دارند .
سایت های داینامیک بر خلاف سایت های استاتیک دارای محتوای قابل تغییر به طور نامحدود می باشند . این نوع سایت ها دارای یک پنل مدیریتی برای مدیر سایت می باشند که می تواند محتوای سایت را تغییر دهد.
هزینه طراحی سایت های پویا نسبت به سایت های استاتیک بیشتر می باشد اما هزینه به روزرسانی سایت های پویا به مراتب کمتر از سایت های استاتیک است چرا که تمام بخش مدیریت در اختیار صاحب سایت می باشد .
محتوای سایت های داینامیک توسط مدیر سایت تعیین می شود و می توان انواع فایل های متنی ، صوتی ، فیلم و عکس را در معرض نمایش قرار داد.
به دلیل زیاد بودن محتوای سایت های داینامیک ، سرعت بارگذاری کمتری نسبت به سایت های استاتیک دارند اما نه آنقدر کم . امروزه با توسعه سیستم های سمت سرور ، سرعت سرور هایی که سایت ها روی آن بارگذاری می شوند بسیار بالاتر هستند .
در ایجاد بخش مدیریت سایت های داینامیک معمولا از زبان های برنامه نویسی php، Asp.net بصورت اختصاصی و یا سیستم های مدیریتی همچون وردپرس برحسب نیاز استفاده می شود .
علاوه بر سایت های داینامیک و استاتیک ، سایت های نیمه داینامیک نیز وجود دارند. در این نوع سایت ها ضرورتی برای تغییر محتوا و اطلاعات وجود ندارد اما ارائه خدماتی مانند ارتباط با مشتری از طریق فرم تماس و اعلام نظرات ضروی می باشد .
شاید شما هم در چند سال اخیر چندین بار کلمه سایت رسپانسیو را شنیده اید . این کلمه برای برخی تداعی کننده معنی خاصی است و برای برخی نه ! اگر بخواهیم به زبان ساده و روان معنی کلمه رسپانسیو را توضیح دهیم می توان گفت شما یک وب سایت دارید که این وب سایت در دستگاه های مختلف همچون تلفن همراه ، تبلت ، لپ تاپ و سیستم های نمایشگر خانگی در حالت های نمایشی مختلفی نمایش داده می شود . اما محتوای سایت تغییری نمی کند .
برای مثال اندازه تصاویر در حالت موبایل کوچکتر و کاربر پسند تر هستند . بخش های مختلف سایت که در حالت دسکتاپ در کنار هم قرار دارند در حالت موبایل زیر هم قرار می گیرند و با چیدمان مرتبی نمایش داده می شوند و باعث می شود تا کاربر بتواند از مشاهده سایت لذت ببرد .
امروزه یکی از موضوعات مهم در تعامل صحیح با کاربر هم همین موضوع رسپانسیو بودن سایت و واکنشگرا بودن آن نسبت به دستگاه های مختلف است .
امروزه بیش از 70 درصد کاربرانی که از وب سایت ها استفاه می کنند از طریق تلفن همراه وب سایت ها را جستجو می کنند به همین دلیل نمایش صحیح و همچنین امکان استفاده مناسب از سایت در تلفن همراه از درجه اهمیت بسیار بالایی برخوردار است .
وب سایت باید به گونه ای واکنشگرا شود تا حدالامکان بتوان اکثر المان هایی که در حالت دسکتاپ برای کاربر نمایش داده می شود در حالت تلفن همراه نیز با شکل مرتب نمایش داده شوند . ممکن است برخی موارد در حالت موبایل قابل نمایش نباشند و طراح سایت مجبور به مخفی کردن آنها در حالت تلفن همراه نماید .
اما باید در این مورد دقت لازم را داشت چرا که پنهان کردن المان ها در سایت ، از نطر موتور های جستجو مفهومی نامناسب دارد و این نگرش را به وجود خواهد آورد که شما در حال انجام کارهایی با عنوان سئو کلاه سیاه برای بهینه سازی نادرست و دور زدن موتور های جستجو دارید به همین دلیل نباید این مرتب سازی به گونه ای باشد تا وب سایت در حالت های مختلف از موضوع اصلی خود دور شود .
البته امروزه ابزار های مختلفی برای انجام صحیح این کار وجود دارد و با گذشته بسیار متفاوت است و همانند سایر بخش های وب سایت نیز می توان این بستر را نیز به شکل استاندارد پیاده نمود تا در آینده هم توسط خود طراح و هم توسط سایر برنامه نویسان توسعه یابد .
شرکت فرابین پندار با بهره گیری از یک تیم مجرب ، در کنار زمان بندی مناسب برای پروژه ها و همچنین اجرای پروژه ها به شکل بروز و متناسب با نیاز و سلیقه مشتری و همچنین استاندراد های بازار وب ، موفق به اجرای تمامی پروژه های طراحی و بهینه سازی سایت تاکنون بوده است .
شرکت ما در مرحله اول و قبل از هرچیز هدف و همچنین دید مشتری از طراحی سایت برای کسب و کار خود را بدست آورده و در همین راستا مشاوره کاملا بی طرف و متاسب با نیاز مشتری را ارائه می کند .
همانطور که قبلا هم گفته شده تجربه و تخصص در مشاوره حرف اول را می زند . با توجه به رزومه کاری شرکت ، می توان این مشاوره را ، هم برای راحتی و هم در جهت آینده وب سایت به نحو دقیق به مشتری ارائه نمود . در جلسه مشاوره پس از تعیین اهداف و بررسی روند کلی و اهداف و بازتاب های سایت ، مشتری در صورت داشتن یک طرح کلی آن را به شرکت ارائه می کند و یا در مدت زمان مشخصی نسبت به آماده سازی طرح مورد نظر اقدام می کند . در غیر اینصورت خود شرکت طرح مدنطر خود را متناسب با زمینه کاری وب سایت مشتری شروع به طراحی خواهد کرد .
پس از اتمام طرح اولیه وب سایت ، بصورت حضوری و یا غیر حضوری مراحل تایید طرح توسط مشتری صورت خواهد گرفت . این پروسه بسته به نوع وب سایت و نوع طرح ممکن است از 3 تا 15 روز متغیر باشد .
پس از این مرحله مشتری اطلاعات مورد نظر را کم کم جمع آوری نموده و جهت ارائه به شرکت آماده خواهد نمود . در همین جهت شرکت نیز شروع به اجرای بستر داینامیک و برنامه نویسی سمت سرور سایت خواد نمود . این پروسه نیز بسته یه نوع سایت و نوع پروژه از 1 هفته تا 4 هفته می تواند زمان بر باشد .
پس از آن اطلاعات اولیه مشتری دریافت و در سایت وارد خواهد شد و نسبت به بارگذاری سایت در فضای میزبانی اقدام خواهد شد .
پس از این کار ، مشتری وب سایت خود را در بستر اینترنت مشاهده نموده و تا مدت مشخصی می تواند به صورت آزمایشی از وب سایت استفاده کند و ایرادات احتمالی را به اطلاع شرکت برساند تا موارد مربوطه نیز حل گردد . در صورت تایید نهایی سایت به شکل رسمی فعالیت خود را آغاز خواهد نمود .
شرکت فرابین پندار پس از تحویل رسمی سایت به مشنری خود ، به مدت یکسال و به شکل رایگان ، وب سایت مورد نظر را از لحاظ نرم افزاری پشتیبانی خواهد نمود .
با توجه به طراحی و برنامه نویسی وب سایت توسط خود شرکت ، امکان ایجاد هرگونه تعییرات و توسعه سیستم در آینده توسط شرکت کاملا امکان پذیر بوده و با بررسی بخش های مورد نظر ، در مدت زمان مربوط به هر امکانات ، بخش مورد نظر بر روی سایت اضافه خواهد شد .
البته متناسب با نوع پروژه ممکن است مدت زمان این اجرا کمی متغیر باشد . نکته مهم اینکه توسعه وب سایت تنها توسط خود فرابین پندار نمی باشد و چون بستر کدنویسی تماما استاندارد می باشد می تواند توسط سایر برنامه نویسان و طراحان وب نیز توسعه یابد .
تغییر در پروژه تماما بستگی به نیاز مشتری و در خواست اولیه وی جهت طراحی سایت دارد . تغییرات در یک بخش ممکن است باعث ایجاد تغییرات جزئی در بخش های دیگری شده و به همین دلیل پروسه توسعه پذیری کمی زمان بر باشد ، البته در صورتی که توسعه دربخش قالب باشد بسیار سریع تر صورت می گیرد نسب به زمانی که این توسعه در بخش برنامه نویسی و سمت سرور سایت صورت خواهد گرفت .
امروزه توسعه کسب و کار ها فقط در داخل کشور نیستند و کسب و کارهای یزرگ و کوچک همواره سعی در دیده شدن در بیرون مرز ها نیز دارند ، به همین دلیل یکی از مسائل مهم این بود که چگونه وب سایت خود را برای دیده شدن در بیرون مرز ها نیز آماده کنیم و یا وب سایت را چگونه طراحی کنیم تا در سایر کشور ها نیز کاربران بتواننند به راحتی محتوای مورد نظر خود را در سایت ما با زبان خودشان پیدا کنند .
این مسائل باعث پیدایش سایت های چند زبانه شد . در واقع در طراحی سایت های چند زبانه ، ما یک بدنه کلی برای سایت داریم با محتوا هایی ترجمه شده به چندین زبان .
زمانی که وارد یک وب سایت چند زبانه می شویم ممکن است بسته به نوع طراحی سایت و تنطیمات زبان ، درابتدا وب سایت را مطابق با زبان کشور خودمان مشاهده کنیم و یا سایت روی زبانی پیشفرض برای ما باز شود . در ابتدای سایت های چند ربانه حتما به وسیله اشارهگر ها و دکمه های مشخصی که معمولا علامت پرچم کشور ها نیز می باشد ، می توانید زبان هایی که داخل سایت ترجمه شده اند را مشاهده کنید و با توجه به عمومی بودن زبان انگلیسی ، معمولا وب سایت ها فارسی که قصد چند زبانه شدن دارد حداقل دو زبان فارسی انگلیسی هستند .
پروسه دو یا چند زیانه کردن می تواند هم حین طراحی سایت و هم بعد از طراحی سایت انجام شود .
در ترجمه و چند زبانه کردن وب سایت ها سه نکته حائز اهمیت است :
1.ترجمه خود قالب و متن های داخل آن
2.ترجمه مقالات ، مطالب ، محصولات و …
3.تنطیم چیدمان قالب برای زبان های راست به چپ و چپ به راست
باتوجه به حجم سایت و نوع فعالیت سایت ، این پروسه می تواند از 1 هفته تا چند هفته متغیر باشد . در نهایت باید تمامی بخش های وب سایت به زبان های مد نظر ترجمه شده باشد بدون اینکه چیدمان سایت در حالت های راست به چپ و یا چپ به راست تغییر کند .
شرکت فرابین پندار یکی از شرکت های متخصص در زمینه طراحی و اجرای وب سایت های چند زبانه می باشد . یکی از نکات مهم در طراحی سایت های چند زبانه حفظ ساختار اصلی سایت و راحتی تعامل کاربر با آن می باشد .
تاکنون مفتخر بودهایم که ده ها وب سایت چند زیانه را طراحی و اجرا کینم تا کسب و کار های مختلف را فراتر از مرز ها به مخاطبانشان نشان دهیم .
همچنین سئو و بهینه سازی این سایت ها نیز بدون هیج مشکلی قابل اجرا میباشد و بهینه سازی آن می تواند برای کلمات کلیدی مورد نظر در سایر زبان ها به راحتی صورت گیرد و موضوعی که اکثر صاحبان کسب و کارها از آن ابراز نگرانی می کنند ، اما ما به شما اطمینان می دهیم که یک وب سایت چند زبانه همانند چند سایت در زبان های مختلف در قالب یک بستر می باشد و هیچ مشکلی در بهینه سازی آن برای سایر زبان ها در سایر کشور ها وجود ندارد .
شما کارفرمایان ، صاحبان مشاغل و کسب و کارها که قصد راه انداری وب سایت و دیده شدن در فضایی بزرگتر با دامنه رقابتی مناسب تر را دارید می توانید با ما تماس گرفته و جهت مشاوره در زمینه تجارت الکترونیکی یک جلسه مهمان ما شوید .
فرابین پندار ، مشاور و مجری پروژه های طراحی ، سئو و بهینه سازی سایت
برای طراحی سایت فروشگاهی چقدر زمان نیاز هست ؟
30 تا 45 رو کاری
طراحی قالب سایت چقدر زمان میبره ؟ برای سایت شخصی که بدون بخش مدییت باشه میپرسم
بسته به نوع سایت ممکنه تا 7 روز زمان بر باشه